pikabou

Logo

Heidelberger Übersetzungs Bibliographie

Title:

Abhandlung über die Kunst zu Brauen: oder Anweisung Porter, Braun-Stout, Ale, Tischbier und verschiedene andere in England gebräuchliche Malz-Getränke auf die in London übliche Weise zu brauen

Subtitle:

mit 4 Kupfern und 2 Holzschnitten

Edition:

-

Year of Publication:

1821

Source Language:

English

Target Language:

German

Cultural Area:

England

Author:

Accum, Friedrich Christian More

Translator:

Unbekannt More

Publisher:

Wundermann, G.U.
Schultz

Place of Publication:

Hamm

DDC:

660 Chemical engineering and related technologies

Locations:

München - TU Teilbibliothek Weihenstephan

Original:

A Treatise on the Art of Brewing Exhibiting the London Practice of Brewing Porter, Brown Stout, Ale, Table-Beer, and Various other Kinds of Malt Liquors More

Datenbank:

HÜB-EN-NL

Comments:

-

 
 

Github Impressum Datenschutzerklärung DFG Logo IUED Logo